Fri frakt på ordre over 700,- | 14 dagers åpent kjøp

seriekoblede røykvarslere

 

 

 

Våre bestselgere

Aktuelt

  

Tenk sikkerhet der du bor, jobber eller sover

Å oppleve brann, gasslekkasje, innbrudd eller andre hendelser hjemme eller på arbeidsplassen kan medføre betydelig belastning. Har man tatt de viktigste forhåndsreglene og har riktig utstyr, kan man føle seg trygg og sikker både på jobb og hjemme.

Det du trenger av sikkerhetsprodukter hjemme

For at ulike aspekter av sikkerhet og beredskap skal være godt ivaretatt hjemme eller på arbeidsplassen er det ulike typer utstyr og installasjoner som bør være på plass. Hos Trygg og Sikker AS er det enkelt å få oversikt over sikkerhetsutstyr som skal til for å oppnå forsvarlig sikkerhet i bolig og andre bygg.

Riktig utstyr for god sikkerhet og beredskap

Alle hjem bør ha et minimum av sikkerhetsutstyr for å forebygge brann og lignende hendelser, slik at man opplever god personlig sikkerhet. Selv om uhell og ulykker heldigvis skjer sjeldent, kan vondt bli mye verre om man ikke har riktig utstyr til å begrense skadeomfang. Sørg for at du har de viktigste tingene på plass i ditt hjem eller på din arbeidsplass! Er du usikker på hva som trengs for å skape trygghet og sikkerhet der du er, kan du ta kontakt med oss, eller kikke gjennom infovideoene på våre nettsider